Maaltijdservice Cras-Avernas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cras-Avernas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Cras-Avernas? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per maal. Smullen van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Cras-Avernas geniet u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
ErvaringZoutarme gerechten
Postcode4280
Prijs per maaltijd€6,87
Maaltijd-topperPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Cras-Avernas

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Cras-Avernas. Neem interessante organisaties als Vlotter en 0. Echter, ook heel lokaal zijn er verscheidene partijen en verswinkels. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze pagina kan u de bedrijven eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Cras-Avernas? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cras-Avernas. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als appelsap en paté. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Cras-Avernas vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Cras-Avernas? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei bezorgmaaltijden die rijmen met uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Hannut. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cras-Avernas voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is er al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen is er al voor €4,6.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree kan je kopen vanaf €6,5.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Samgyetang, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Gortepap als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Postcodegebied: 4280

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot
 • Stroganoff du chef
 • Chinese wokschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cras-Avernas aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hebben een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Zuurkoolstamppot of Beef Squats. Op die manier zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Cras-Avernas. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit