Maaltijdservice Avernas-Le-Bauduin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Avernas-Le-Bauduin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Avernas-Le-Bauduin? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u eenvoudig alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,00 p.p. Flink uitpakken met Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Avernas-Le-Bauduin beschikt u over heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
BeoordelingBespaart me veel tijd
Postcode4280
Gemiddelde menuprijs€6,83
Vaak bestelde maaltijdGebakken aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Avernas-Le-Bauduin

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Avernas-Le-Bauduin. We hebben het over erkende aanbieders als Yumbel en 15Gram. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van instanties en slagerijen. Elke service hanteert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Avernas-Le-Bauduin? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Avernas-Le-Bauduin. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse bedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals appels en kipfilet. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Avernas-Le-Bauduin vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Avernas-Le-Bauduin? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Hutsepot Met Rookworst En Spek en Penne Pesto Kip Wokgroenten? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Hannut. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Avernas-Le-Bauduin voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje vindt u vaak al vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Gehakt in roomsaus bestelt u vanaf €6,15.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Tom kha kai, een lekker bijgerecht en een dessert als Anmitsu om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Postcodegebied: 4280

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Sukadelapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Nasi babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Avernas-Le-Bauduin bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste dienstverleners werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Snijbonen met een kipfilet of Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Avernas-Le-Bauduin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit