Maaltijdservice Abolens

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Abolens voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Abolens? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €3,55 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipragout met Parijse wortelen en Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Abolens beschikt u over smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
Waarom bestellen?Een verademing
Postcode4280
Maaltijd prijs€6,82
Vaak bestelde maaltijdAndijvie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Abolens

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Abolens. Neem erkende leveranciers als Colruyt en/of Aldi. Ook in de gemeente zelf zien we tal van partijen en verswinkels. Elke aanbieder heeft weer een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze pagina kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Abolens? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Abolens. Een redding voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop u gelijk praktische of verse producten als koffie of vuilniszakken. Niet zelden kosteloos afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Abolens vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Abolens? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Hannut. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Abolens voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes bestelt u vanaf €5,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Vlaflip na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Hoofdpostcode: 4280

Geliefde bereide maaltijden

 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Pasta kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Abolens bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het assortiment, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst. Hiermee kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Abolens. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit