Maaltijdservice Bertrée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bertrée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bertrée? Door middel van www.maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,45 per keer. Aanschuiven voor Rundvlees in saus en Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Bertrée ontvangt u smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
ReactieLekkere maaltijden + gezond
Postcode4280
Prijs per gerecht€6,85
Geliefde maaltijdGekookte aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bertrée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Bertrée. Neem bijv. erkende partijen als Foodbag en/of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal kunt u terecht bij allerlei partijen en slagerijen. Elke optie heeft weer z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze tool kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bertrée? Er kan meer dan u denkt! Erg veel traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bertrée. Een redding voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals grillworst of dranken. Vaak zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bertrée vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bertrée? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een groot aantal opties die kloppen met uw omstandigheden voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen en Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Aan de hand van deze website ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Hannut. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bertrée voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als het bedrijf, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot is er al vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel bestelt u vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Groentesoep is er al vanaf €7,4.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom kha kai, een extra salade en een toetje als Knoedel als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Centrale postcode: 4280

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bertrée aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden meestal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Chili sin carne en Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bertrée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit