Maaltijdservice Crehen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Crehen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Crehen? Met behulp van onze tool doorzoekt u moeiteloos alle services in uw regio! Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,00 per gerecht. Flink uitpakken met Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Varkensfilet in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Crehen krijgt u uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
ReactieVetbeperkt
Postcode4280
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,88
Nummer 1-maaltijdPasta/tonijnschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Crehen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Crehen. Bijvoorbeeld belangrijke services als Vlotter en/of Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontstaan er uitstekende instellingen en verswinkels. Elke leverancier hanteert een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. D.m.v. maaltijdbutler.be kunt u de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Crehen? Dat is niet erg! Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Crehen. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt men probleemloos belangrijke boodschappen als havermoutpap en rijstepap. Meestal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Crehen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Crehen? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit verscheidene soorten maaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Hannut. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Crehen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door elementen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen bestelt u vanaf €6,65.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, een stukje fruit en iets fris zoals Kwark na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Hoofdpostcode: 4280

Beste bereide maaltijden

 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Crehen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Meestal is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kip Andorra schotel of Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, gemengde groenten. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Crehen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit