Maaltijdservice Grand-Hallet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Hallet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Hallet? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle services in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,15 per persoon. Genieten van Rode kool met appel en Gegrilde kippenpoot? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Grand-Hallet geniet u van ambachtelijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode4280
Prijs per gerecht€6,89
Vaak gekozen maaltijdSchnitzel pepersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Grand-Hallet

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Grand-Hallet. U kunt denken aan interessante partijen als Ekomenu of Lidl. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en speciale eetpunten. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er specifieke wensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Hallet? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Hallet. Een goede vervanger voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt men snel de supermarktartikelen als tomaten en kaas extra belegen montbeliarde. Normaliter kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Grand-Hallet vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Grand-Hallet? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere opwarmmaaltijden die passen bij uw uw wensenlijstje en eventuele dieet. Wat te denken van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Hannut. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Hallet voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is beschikbaar vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Minestronesoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Centrale postcode: 4280

Geliefde bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Hallet aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgservices en kies er een. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u direct opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree en Varkenshaasje in pepersaus. Hiermee ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grand-Hallet. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit