Maaltijdservice Merdorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merdorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Merdorp? Dankzij onze tool ontdekt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maal. Genieten van Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree en Procureurlapje met groenten? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Merdorp beschikt u over heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteHannut
RecensieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode4280
Maaltijd prijs€6,91
Geliefde maaltijdSpinazie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Merdorp

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Merdorp. Neem bijv. interessante aanbieders als Home Cuisine of Home Cuisine. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Elke aanbieder biedt een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Merdorp? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merdorp. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men direct verse of handige boodschappen als achterham of halfvolle yoghurt. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Merdorp vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Merdorp? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die in lijn zijn met uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Lasagne Bolognese? Hieronder ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Hannut. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merdorp voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen bestelt u vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie bestelt u vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Asperge beenhamschotel met kip is er al vanaf €7,4.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Natas do Céu om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hannut voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hannut
 • Hoofdpostcode: 4280

Top-5 bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merdorp regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De gerechten worden meestal geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Pannenkoekenschotel en Kipfilet in roomsaus. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Merdorp. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit