Maaltijdservice Wimmertingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wimmertingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wimmertingen? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,50 per maaltijd. Aanschuiven voor Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Wimmertingen beschikt u over complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHasselt
ErvaringVerlicht de mantelzorg
Postcode3501
Prijs per maaltijd€6,48
Nummer 1-maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wimmertingen

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Wimmertingen. U kunt denken aan veel gekozen leveranciers als 15Gram en/of Viangro. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van aanbieders en zorginstellingen. Elke organisatie heeft zo een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wimmertingen? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wimmertingen. Een goede vervanger voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als keukenpapier of afwasmiddel. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wimmertingen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wimmertingen? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die matchen met uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree? Hieronder vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Hasselt. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wimmertingen voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een daghap aan huis als Gebakken rijst wordt al bezorgd vanaf €6,4.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Witte tomatensoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Hemelse modder na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hasselt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Stamppot koolraap met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wimmertingen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende services bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Vaak is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de iPad. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsUiensoep of Gehaktschotel, prei à la crème, aardappelpuree, kaas. Zo kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wimmertingen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit