Maaltijdservice Sint-Lambrechts-Herk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Lambrechts-Herk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Lambrechts-Herk? Aan de hand van deze website vindt u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gekookte aardappels of Gepaneerde kipnuggets? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Sint-Lambrechts-Herk ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHasselt
Waarom bestellen?Sociale & Signalerende functie
Postcode3500
Gemiddelde menuprijs€6,47
Geliefde maaltijdGehakt in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Lambrechts-Herk

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk. U kunt denken aan landelijke services als Colruyt of 0. Maar ook lokaal zien we interessante aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Lambrechts-Herk? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Lambrechts-Herk. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men gelijk de supermarktartikelen als roomboter of gekookte achterham. In algemene zin zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Lambrechts-Herk vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sint-Lambrechts-Herk? Of prefereert u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Op deze pagina achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Hasselt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Lambrechts-Herk voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Viergroentenstamppot, gehaktbal is beschikbaar vanaf €6,05.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Thenthuk, extra groenten en een toetje als Croquembouche achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hasselt voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Hamburger, ui en champignons
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Stamppot Zuurkool met appel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Lambrechts-Herk bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en selecteer er een. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Lambrechts-Herk. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit