Maaltijdservice Loenhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loenhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Loenhout? Door gebruik te maken van deze pagina treft u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,55 per gerecht. Aan tafel voor Bami goreng met rundvlees of Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Loenhout krijgt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteWuustwezel
BeoordelingSociaal betrokken
Postcode2990
Prijs per maaltijd€6,46
Meest gekozen maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Loenhout

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Loenhout. Denk aan belangrijke aanbieders als Foodbag of Delhaize. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie wordt bestempeld door een heel eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kunt u derhalve de firma’s op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Loenhout? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loenhout. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals schouderham en koffiecreamer. Normaal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Loenhout vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Loenhout? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat opties die aansluiten bij uw wensen en mogelijke allergieën. Denk maar aan Boereworst Met Wortelstamppot of Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Wuustwezel. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loenhout voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd is afhankelijk van elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. bestelt u vanaf €4,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni wordt al bezorgd vanaf €6,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kimchi jjigae, een stukje fruit en om het compleet te maken Vanille ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Wuustwezel voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Stamppot rode kool met hachee
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Poffertjes met poedersuiker

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Loenhout aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. Het eten wordt dikwijls bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Loenhout. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit