Maaltijdservice Mettekoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mettekoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mettekoven? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,00 per gerecht. Smullen van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree en Stamppot boerenkool? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Mettekoven smult u weer van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
BeoordelingSmakelijk en gezond eten
Postcode3870
Gemiddelde menuprijs€5,86
Populaire maaltijdLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mettekoven

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Mettekoven. U kunt denken aan grote partijen als Vlotter en/of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij prima initiatieven en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daarom de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Mettekoven? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mettekoven. Ideaal voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee koop men eenvoudig praktische of verse producten als snoepjes of chocolade vla. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mettekoven vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Mettekoven? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt denken aan Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Via onze vergelijker vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Heers. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mettekoven voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Geglaceerde wortel bestelt u vanaf €5,5.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Harira, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Pistache ijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mettekoven aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. Uw bestelling wordt vaak tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met circa 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gehakt in jus en Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mettekoven. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit