Maaltijdservice Heers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heers? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €3,90 per persoon. Genieten van Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Heers hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
RecensieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode3870
Gemiddelde menuprijs€4,99
Populaire maaltijdLasagna bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Heers

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Heers. Denk dan aan landelijke aanbieders als Foodbag of 0. Maar ook in de buurt bestaan er tal van aanbieders en verswinkels. Elk bedrijf biedt een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kan u de bezorgdiensten overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Heers? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heers. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop men snel belangrijke boodschappen als slagroom of vers fruit. In algemene zin kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Heers vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Heers? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn een hoop thuismaaltijden die rijmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Denk maar aan Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Via onze vergelijker ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Heers. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heers voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Koninginnesoep met kip kunt u al bestellen vanaf €5,8.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Seolleongtang, een extra salade en om het compleet te maken Baklava achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Gegrilde kippenpoot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heers aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Burpee Chicken. Hiermee zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Heers. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente