Maaltijdservice Horpmaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Horpmaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Horpmaal? Via onze vergelijker vindt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,00. Smullen van Kip, sperziebonen, aardappelpuree en Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Horpmaal beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
Waarom bestellen?Gezond en heel erg lekker
Postcode3870
Prijs per maaltijd€5,83
Vaak bestelde maaltijdSnijbonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Horpmaal

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Horpmaal. Neem veel gekozen aanbieders als 15Gram of Intermarché. Echter, ook heel lokaal zien we verschillende organisaties en slagerijen. Iedere partij biedt een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Horpmaal? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Horpmaal. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u probleemloos praktische of verse producten als oploskoffie en appelstroom. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Horpmaal vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Horpmaal? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende menu’s die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Kipgyros Rijst of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Heers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Horpmaal voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie is beschikbaar vanaf €6,35.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koninginnensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Griesmeelpap als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Groenteschotel
 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Horpmaal bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type maaltijdservice past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies er een. Let met name op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u gelijk nog een bestelling doen. Vaak kan dat via telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVissoep en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of misschien vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Horpmaal. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit