Maaltijdservice Klein-Gelmen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Klein-Gelmen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Klein-Gelmen? Met behulp van deze pagina ontdekt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70 p.p. Flink uitpakken met Gestoofde wortel of Tomatensoep Met Balletjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Klein-Gelmen hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
ReactieGezond en betaalbaar
Postcode3870
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,84
Maaltijd-topperKippensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Klein-Gelmen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Klein-Gelmen. Neem bijv. erkende partijen als Viangro en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Klein-Gelmen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Klein-Gelmen. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als koffiekoeken of slagroom. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Klein-Gelmen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Klein-Gelmen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene bezorgmaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Op deze pagina bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Heers. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Klein-Gelmen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al voor €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Pasta kip madras is er al vanaf €7,2.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Thukpa, een stukje fruit en iets fris zoals Boerenjongens mousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Biogarde

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Klein-Gelmen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Linzensoep met bleekselderij. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Klein-Gelmen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit