Maaltijdservice Schulen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schulen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Schulen? D.m.v. www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,00 p.p. Aanschuiven voor Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst en Vegetarische roerbakstukjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Schulen beschikt u over ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHerk-De-Stad
Waarom bestellen?Geen vaste verplichtingen
Postcode3540
Maaltijd prijs€6,58
Meest gekozen maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Schulen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Schulen. We hebben het over veel gekozen partijen als Viangro of Okay. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei leveranciers en verswinkels. Ieder bedrijf heeft weer een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de leveranciers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Schulen? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schulen. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt men probleemloos verse of handige boodschappen als groenteburger en halfvolle yoghurt. Normaal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Schulen vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Schulen? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn vele thuismaaltijden die aansluiten bij uw situatie en eetpatroon. Wat te denken van Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Hieronder bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Herk-De-Stad. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schulen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenslapje in jus. Gestoofde prei. Mini krieltjes paprika-tijm bestelt u vanaf €5,65.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Groentesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Poire belle Hélène als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herk-De-Stad voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Jonge kabeljauw in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schulen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor soort seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met pakweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Schulen. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit