Maaltijdservice Couthuin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Couthuin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Couthuin? Middels onze tool vergelijkt u gemakkelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,60 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Couthuin beschikt u over verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteHéron
ReactieVerrast door de smaak
Postcode4218
Gemiddelde kosten€6,63
Vaak gekozen maaltijdNaturel-pannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Couthuin

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Couthuin. Denk dan aan veel gekozen services als Colruyt en 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima aanbieders en wijkrestaurants. Elke service onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Couthuin? Geen probleem! Opvallend veel cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Couthuin. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men snel belangrijke boodschappen als afwasborstel en allesreiniger. Normaliter kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Couthuin vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Couthuin? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele mogelijkheden die rijmen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Héron. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Couthuin voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Champignonsoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Erwtensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Héron voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Héron
 • Postcodegebied: 4218

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Couthuin bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of via internet. De maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip piri piri, pilav rijst of Spinazie a la creme. Zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Couthuin. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit