Maaltijdservice Lavoir

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lavoir voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lavoir? Dankzij onze vergelijker ontdekt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,05 p.p. Ouderwets genieten van Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Spinazie a la creme? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Lavoir beschikt u over uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteHéron
RecensieNaar mijn goesting
Postcode4217
Maaltijd prijs€6,61
Populaire maaltijdNasi babi pangang

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lavoir

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Lavoir. Neem bijv. grote leveranciers als Smartmat en 0. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor prima partijen en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lavoir? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lavoir. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als leverworst en zeewier burger. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lavoir vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Lavoir? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende leveranciers die rijmen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Op deze pagina vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Héron. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lavoir voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als het bedrijf, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Tomatensoep, iets te drinken en een dessert als Crema catalana achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Héron voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Héron
 • Postcodegebied: 4217

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lavoir bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden veelal geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Lasagna bolognese en Gepaneerde kipschnitzel. Op die manier zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Lavoir. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit