Maaltijdservice Oteppe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oteppe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oteppe? D.m.v. onze tool treft u gemakkelijk alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,00 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip Andorra en Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Oteppe smult u weer van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteBurdinne
ReactieIk kan niet meer zonder
Postcode4210
Gemiddelde prijs€6,6
Geliefde maaltijdPush Up Meatballs

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Oteppe

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Oteppe. U kunt denken aan landelijke firma’s als Delimeal en/of Marley Spoon. Maar ook in de buurt zien we verscheidene aanbieders en sociale voorzieningen. Elke partij hanteert een “eigen” type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Oteppe? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oteppe. Een redding voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal services faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als sinaasappelsap en dieetproducten. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Oteppe vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oteppe? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit velerlei leveranciers die matchen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Via onze vergelijker treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Burdinne. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oteppe voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kan je kopen vanaf €3,75.
 • De daghap voor ouderen als Rode bieten met een speklap en jus is beschikbaar vanaf €5,5.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Irish Coffee mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Burdinne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Rabarbercompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oteppe aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men dagelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. Het eten wordt meestal geleverd door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of juist vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Oteppe. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit