Maaltijdservice Ramsel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramsel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ramsel? D.m.v. www.maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle leveranciers in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,10 per persoon. Aan tafel voor Kalkoenmedaillons in saus en Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Ramsel beschikt u over gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHerselt
Waarom bestellen?Luxe en erg lekker
Postcode2230
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,76
Maaltijd-topperVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Ramsel

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Ramsel. Neem veel gekozen bedrijven als 15Gram of Dienstenthuis.be. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene instanties en slagerijen. Elke leverancier onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ramsel? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramsel. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men eenvoudig praktische of verse producten als koffiepads of tomaten. Doorgaans kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ramsel vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Ramsel? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gentse Waterzooi of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Herselt. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramsel voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree bestelt u vanaf €5,75.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Herselt voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramsel regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng of Varkensschnitzel in stroganoffsaus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Ramsel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit