Maaltijdservice Itegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Itegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Itegem? Middels onze vergelijker achterhaalt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,15 per keer. Smullen van Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst en Runderstoofpotje? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Itegem smult u weer van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHeist-Op-Den-Berg
ReactieAl jarenlang klant
Postcode2222
Gemiddelde prijs€5,73
Nummer 1-maaltijdPittige sperzieboontjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Itegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Itegem. We hebben het over interessante organisaties als Yumbel of Spar. Maar ook lokaal ontstaan er prima leveranciers en verswinkels. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Itegem? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Itegem. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste aanbieders bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als jonge kaas en komijnekaas. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Itegem vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Itegem? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal maaltijdservices die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Denk maar aan Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Heist-Op-Den-Berg. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Itegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel kunt u al bestellen vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes is beschikbaar vanaf €6,05.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Gamjatang, iets te drinken en een toetje als Berlinerbol om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Heist-Op-Den-Berg voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Kippensoep met vermicelli
 • Erwtensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Itegem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De thuismaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot en Chili con carne. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Itegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit