Maaltijdservice Herselt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herselt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Herselt? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,35 per maal. Aanschuiven voor Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Herselt ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHerselt
RecensieSpeciaal voor ouderen
Postcode2230
Prijs per maaltijd€5,81
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Herselt

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Herselt. Neem bijv. interessante bezorgers als Home Cuisine en/of Wink. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene organisaties en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Herselt? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herselt. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere services faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als cervelaat of cervelaat. Meestal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Herselt vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Herselt? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Herselt. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herselt voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als het bedrijf, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes bestelt u vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen is er al vanaf €6,85.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gazpacho, extra groenten en iets lichts zoals Mokka ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Herselt voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Forel met venkel
 • Macaronischotel
 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Pastaschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herselt aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gehakt, bloemkool, aardappelpuree of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Herselt. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente