Maaltijdservice Booischot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Booischot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Booischot? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,80 p.p. Genieten van Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten en Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Booischot profiteert u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHeist-Op-Den-Berg
RecensieZou niet zonder kunnen
Postcode2221
Prijs per gerecht€5,72
Geliefde maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Booischot

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Booischot. Bijvoorbeeld grote aanbieders als Ekomenu of Spar. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Booischot? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Booischot. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als koffiemelk of kaas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Booischot vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Booischot? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Heist-Op-Den-Berg. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Booischot voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groentesoep Met Balletjes vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie bestelt u vanaf €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix is beschikbaar vanaf €6,8.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Avocadosoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Baklava om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Heist-Op-Den-Berg voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gepaneerde kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Booischot aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Speklapjes met jus en preistamppot of Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Booischot. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit