Maaltijdservice Herstal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herstal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Herstal? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per persoon. Aanschuiven voor Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie en Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Herstal profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteHerstal
RecensieBetaalbaar en smaakvol
Postcode4040
Prijs per gerecht€5,12
Nummer 1-maaltijdMaaltijdpoffertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Herstal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Herstal. Denk dan aan erkende bedrijven als Meal-Story en Cora. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene initiatieven en speciale eetpunten. Elke partij biedt zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Aan de hand van maaltijdbutler.be kan u daarom de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Herstal? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herstal. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als salades of appels. Normaal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Herstal vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Herstal? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden voedingspatroon. Neem nu Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Herstal. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herstal voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €5,15.
 • Een warme dagschotel als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Chipolata mousse als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Herstal voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Herstal
 • Centrale postcode: 4040

Top-5 bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Pasta/tonijnschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herstal bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De thuismaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Chili sin carne en Kruudmoes met gortepap. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Herstal. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente