Maaltijdservice Leopoldsburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leopoldsburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Leopoldsburg? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,45 p.p. Ouderwets genieten van Spaghetti of Couscous, kip, mergueze worst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Leopoldsburg smult u weer van de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteLeopoldsburg
ReactieBezorging tot in de keuken
Postcode3970
Prijs per gerecht€5,08
Populaire maaltijdPush Up Meatballs

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Leopoldsburg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Leopoldsburg. Denk dan aan belangrijke bezorgers als Vlotter en Delhaize. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van aanbieders en zorginstellingen. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze vergelijker kan u daardoor de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Leopoldsburg? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leopoldsburg. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee haalt men gelijk broodnodige boodschappen als toetjes en zoetwaren. Gewoonlijk gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Leopoldsburg vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Leopoldsburg? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene bezorgmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Neem nu Kervelsoep of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Leopoldsburg. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leopoldsburg voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen is er al vanaf €6,75.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Waterkerssoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Knoedel als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Leopoldsburg voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Boerengehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leopoldsburg aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies er een. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De (warme) maaltijden wordt vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Leopoldsburg. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente