Maaltijdservice Heusden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heusden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heusden? Dankzij deze website doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,35 per maal. Flink uitpakken met Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Heusden hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHeusden-Zolder
RecensieIk zit nergens aan vast
Postcode3550
Gemiddelde prijs€6,61
Nummer 1-maaltijdCordon Bleu met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Heusden

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Heusden. Bijvoorbeeld veel gekozen bedrijven als Delimeal of Aldi. Maar ook in de buurt zien we interessante instellingen en wijkrestaurants. Iedere service biedt een eigen assortiment en voorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Heusden? Er is een oplossing! Erg veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heusden. Een redding voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal services hanteren ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt men snel de boodschappen zoals achterham of havermoutpap. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Heusden vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Heusden? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Via onze vergelijker ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Heusden-Zolder. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heusden voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is er al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. bestelt u vanaf €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Venkelsoep met dille is er al vanaf €7,15.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Ciorbă, een gezonde salade en een toetje als Knoedel om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Heusden-Zolder voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Kippenbout à la bonne femme

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heusden aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via internet. De maaltijden voor thuis worden niet zelden bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaststaand menu per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Nasi Indisch rundvlees en Gebonden goulashsoep. Zo kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Heusden. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit