Maaltijdservice Zolder

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zolder voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zolder? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,50 p.p. Ouderwets genieten van Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Zolder smult u weer van heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHeusden-Zolder
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode3550
Gemiddelde kosten€6,62
Vaak gekozen maaltijdGepaneerde varkensschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Zolder

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Zolder. Neem bijv. landelijke organisaties als Colruyt en Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima partijen en zorginstellingen. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kan u de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zolder? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zolder. Een uitkomst voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee haalt u gelijk praktische of verse producten als palingworst of allesreiniger. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Zolder vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Zolder? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die kloppen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Heusden-Zolder. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zolder voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij bestelt u vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,25.
 • Een daghap aan huis als Vier-groentenstamppot bestelt u vanaf €5,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Heusden-Zolder voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gehaktballetjes in satésaus

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zolder aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en selecteer er een. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Zolder. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit