Maaltijdservice Zonhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zonhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zonhoven? Dankzij onze vergelijker treft u moeiteloos alle bedrijven in de buurt! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,10 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Runderlapje? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Zonhoven profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteZonhoven
RecensieUniek voor senioren
Postcode3520
Gemiddelde prijs€6,75
Vaak bestelde maaltijdDoperwtenpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zonhoven

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Zonhoven. Neem veel gekozen services als Marley Spoon en Aldi. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Elke partij hanteert z’n eigen assortiment en voorwaarden. Via onze vergelijker kunt u dus de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Zonhoven? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zonhoven. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als halvarine en vegan gehakt. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Zonhoven vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zonhoven? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit een hoop type aanbieders die voldoen aan uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen en Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Onderstaand achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Zonhoven. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zonhoven voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Penne Pesto Kip Wokgroenten is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al voor €3,95.
 • Een warme dagschotel als Lamsvlees in rozemarijnsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Kwark als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Zonhoven voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Shoarma met zuurkool
 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Penne, champignonragout, broccoli

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zonhoven aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt steeds vaker aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel of Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Zonhoven. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit