Maaltijdservice Nieuwrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwrode? Aan de hand van onze vergelijker treft u supersnel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,80 p.p. Genieten van Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen of Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Nieuwrode smult u weer van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHolsbeek
ErvaringBen weer zelfstandig
Postcode3221
Gemiddelde kosten€6,97
Maaltijd-topperGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Nieuwrode

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Nieuwrode. We hebben het over grote bedrijven als Vlotter en/of Colruyt. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende aanbieders en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de services rustig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwrode? Geen probleem! Legio traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwrode. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste organisaties hanteren ook een premium boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als volle yoghurt of grillworst. Niet zelden kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Nieuwrode vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Nieuwrode? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die kloppen met uw situatie en menu voorkeuren. U kunt denken aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Via onze vergelijker achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Holsbeek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwrode voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de organisatie, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Kibbeling met kruidendip wordt al bezorgd vanaf €5,95.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Chinese tomatensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Kaiserschmarren om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Holsbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Geglaceerde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwrode regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gekarameliseerde witlof en Rundergoulash. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nieuwrode. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit