Maaltijdservice Binkom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Binkom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Binkom? Middels onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes of Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Binkom beschikt u over voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLubbeek
RecensieGezond en heel erg lekker
Postcode3211
Prijs per gerecht€6,93
Vaak gekozen maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Binkom

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Binkom. Bijvoorbeeld veel gekozen leveranciers als Home Cuisine en/of Meal-Story. Ook binnen de gemeente zijn er interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft weer een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze vergelijker kunt u de firma’s snel en makkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Binkom? Geen probleem! Veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Binkom. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men zonder moeite broodnodige boodschappen als magere kwark of halfvolle yoghurt. Gewoonlijk gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Binkom vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Binkom? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree en Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Lubbeek. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Binkom voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minestronesoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Cranachan achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lubbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Boerengehaktschotel
 • Gepofte aardappels

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Binkom regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor type seniorenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsZuurkoolstamppot en Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. Zodoende kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij of misschien veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Binkom. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit