Maaltijdservice Holsbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Holsbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Holsbeek? Middels onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,85 per persoon. Aanschuiven voor Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Holsbeek ontvangt u smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHolsbeek
BeoordelingGeen abonnement nodig
Postcode3220
Prijs per gerecht€6,59
Vaak bestelde maaltijdBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Holsbeek

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Holsbeek. Neem erkende organisaties als Prego of Delimeal. Echter, ook heel lokaal bestaan er prima instellingen en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de services overzichtelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Holsbeek? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Holsbeek. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u zonder moeite de supermarktartikelen als broodbeleg en kaas extra belegen blaarkop. Vaak gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Holsbeek vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Holsbeek? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. Neem nu Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Holsbeek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Holsbeek voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Varkenssaucijs in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Paprikasoep, een stukje fruit en een dessert als Clafoutis om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Holsbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Stamppot andijvie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Holsbeek aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men moeiteloos opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt altijd tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Hachee met rode kool en gekookte aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Holsbeek. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente