Maaltijdservice Linden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Linden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Linden? Middels deze website doorzoekt u eenvoudig alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Linden krijgt u gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLubbeek
Waarom bestellen?Altijd in de buurt
Postcode3210
Gemiddelde kosten€6,92
Vaak gekozen maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Linden

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Linden. Neem landelijke bezorgers als Foodbag of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en restaurants. Iedere optie heeft weer een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze tool kan u daarom de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Linden? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Linden. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals handzeep of koffiepads. Niet zelden gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Linden vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Linden? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Hieronder ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Lubbeek. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Linden voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is er al voor €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een extra salade en voor de volledigheid een Vanille ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lubbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Gebakken aardappels
 • Gebakken krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Linden bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor senioren worden dikwijls geleverd door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Penne pesto, kip, groene groenten of Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Linden. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit