Maaltijdservice Angreau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Angreau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Angreau? Door middel van deze website doorzoekt u gemakkelijk alle leveranciers in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,50 per persoon. Ouderwets genieten van Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en Javaanse kip five-spices, mihoen goreng? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Angreau geniet u van uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
RecensieGebalanceerde maaltijden
Postcode7387
Gemiddelde prijs€6,5
Populaire maaltijdLamsvlees in rozemarijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Angreau

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Angreau. Denk aan populaire firma’s als HelloFresh en Colruyt. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kan u daarom de services probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Angreau? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Angreau. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u gelijk belangrijke boodschappen als afbak croissants naturel en roomboter. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Angreau vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Angreau? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende maaltijdservices die rijmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Honnelles. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Angreau voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,2.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Griesmeelpap na. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Erwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Angreau bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De thuismaaltijden worden steeds vaker geleverd door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 20 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Sukadelapje in jus of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Angreau. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit