Maaltijdservice Wihéries

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wihéries voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wihéries? Door middel van maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle organisaties in de buurt! Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per maal. Ouderwets genieten van Hutsepot Met Rookworst En Spek of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Wihéries ontvangt u ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteDour
Waarom bestellen?Vol vitaminen en mineralen
Postcode7370
Gemiddelde prijs€6,46
Maaltijd-topperAndijviestamppot, speklapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wihéries

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Wihéries. Neem interessante bedrijven als Colruyt of Yumbel. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima instellingen en sociale voorzieningen. Elke partij wordt gekenmerkt door een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wihéries? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wihéries. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende bestelt men probleemloos broodnodige boodschappen als eieren en palingworst. In algemene zin gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wihéries vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wihéries? Of heeft u liever de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden flink wat menu’s die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Onderstaand ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Dour. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wihéries voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn is verkrijgbaar vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Bolognese is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Linzensoep met bleekselderij is beschikbaar vanaf €7,35.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Tartufo als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Dour voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wihéries aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wihéries. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit