Maaltijdservice Audregnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Audregnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Audregnies? Dankzij deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas of Hutspot, gesneden rundvlees? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Audregnies krijgt u ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteQuiévrain
ReactieZelf eenvoudig opwarmen
Postcode7382
Gemiddelde kosten€6,48
Vaak bestelde maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Audregnies

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Audregnies. Denk aan grote leveranciers als Ekomenu en Colruyt. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf levert een eigen assortiment en voorwaarden. Middels onze vergelijker kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Audregnies? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Audregnies. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Meestal geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop men snel verse of handige boodschappen als crackers of handzeep. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Audregnies vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Audregnies? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei type aanbieders die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Quiévrain. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Audregnies voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al voor €3,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Waterkerssoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Quiévrain voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Audregnies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Check vooral het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men supersnel nog een bestelling doen. Doorgaans kan dat per telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsBoeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden en Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Audregnies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit