Maaltijdservice Honnelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Honnelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Honnelles? Dankzij onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,55 per persoon. Smullen van Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Honnelles profiteert u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
ReactieZou niet zonder kunnen
Postcode7387
Prijs per maaltijd€5,48
Maaltijd-topperLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Honnelles

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Honnelles. Denk dan aan populaire partijen als Meal-Story en/of Lidl. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende partijen en verswinkels. Iedere optie biedt z’n eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Honnelles? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Honnelles. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men snel belangrijke boodschappen als cola en scharreleieren. Veelal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Honnelles vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Honnelles? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei menu’s die aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree en Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Verderop vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Honnelles. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Honnelles voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderstoofpotje is beschikbaar vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Pindasoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals French coffee om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Honnelles aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor bezorgmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. Het eten wordt in algemene zin geleverd door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten. Hiermee kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Honnelles. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit



Alle plaatsen in deze gemeente