Maaltijdservice Meer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Meer? Via www.maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,15. Smullen van Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot of Gehakt in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Meer profiteert u van verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHoogstraten
ErvaringLekkere maaltijden + gezond
Postcode2321
Gemiddelde prijs€5,9
Nummer 1-maaltijdMacaronischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Meer

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Meer. Denk aan landelijke firma’s als Delimeal en/of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima partijen en sociale voorzieningen. Iedere service levert een “eigen” type maaltijd en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meer. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men snel praktische of verse producten als rauwe ham of afbak croissants naturel. Meestal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Meer vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Meer? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene soorten maaltijden die rijmen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn en Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Hoogstraten. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meer voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is beschikbaar vanaf €6,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is beschikbaar vanaf €5.
 • Een daghap aan huis als Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie bestelt u vanaf €6,6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hoogstraten voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Cordon Bleu met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meer aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De maaltijden worden altijd bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen of Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Zodoende ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of juist vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Meer. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit