Maaltijdservice Gierle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gierle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gierle? Aan de hand van deze website doorzoekt u overzichtelijk alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,50 per keer. Flink uitpakken met Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot en Kip kerrie ananas met risotto? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Gierle profiteert u van voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLille
RecensieWat een uitkomst
Postcode2275
Gemiddelde kosten€5,86
Vaak gekozen maaltijdKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gierle

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Gierle. Neem bijv. populaire firma’s als Colruyt en/of Lidl. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei partijen en verswinkels. Elke leverancier wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gierle? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gierle. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men probleemloos belangrijke boodschappen als dranken of thee. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Gierle vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Gierle? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lille. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gierle voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen bestelt u vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Rundstong Madeirasaus Puree is er al voor €4,9.
 • Een daghap aan huis als Paëlla is beschikbaar vanaf €6,8.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Boerenjongens mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gierle bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies er een. Let met name op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners en Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Gierle. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit