Maaltijdservice Poederlee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Poederlee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Poederlee? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u probleemloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,70 per gerecht. Smullen van Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes of Slavink in uienjus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Poederlee ontvangt u vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteLille
RecensieEen verademing
Postcode2275
Gemiddelde kosten€5,87
Meest gekozen maaltijdGroentesoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Poederlee

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Poederlee. Denk aan erkende leveranciers als Ekomenu en Carrefour. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze tool kunt u dus de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Poederlee? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Poederlee. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als jonge kaas en melk. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Poederlee vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Poederlee? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Lille. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Poederlee voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep is er al vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is er al voor €5,35.
 • Een daghap aan huis als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,65.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Komkommersoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Banaan ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lille voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Boerenkool, rundergehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Poederlee aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd past bij uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele services stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gegrilde groentenmix in saus en Rundvlees, rode kool, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Poederlee. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit