Maaltijdservice Hoogstraten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoogstraten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hoogstraten? Door gebruik te maken van onze vergelijker treft u eenvoudig alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,75 p.p. Smullen van Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen en Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Hoogstraten beschikt u over uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHoogstraten
BeoordelingVoor ieder wat wils
Postcode2320
Gemiddelde prijs€5,92
Populaire maaltijdKipfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hoogstraten

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Hoogstraten. Bijvoorbeeld landelijke partijen als HelloFresh en/of 0. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instanties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze pagina kunt u de aanbieders rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hoogstraten? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoogstraten. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt u probleemloos de boodschappen zoals desem bol spelt of vegan gehakt. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hoogstraten vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Hoogstraten? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn flink wat maaltijdservices die rijmen met uw gesteldheid en eetpatroon. Wat dacht u van Groentesoep Met Balletjes of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Onderstaand bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Hoogstraten. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoogstraten voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Halskarbonade met mosterdjus en rode bieten, gekookte aardappelen is er al vanaf €7,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Vissoep, extra groenten en een dessert als Knoedel om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Hoogstraten voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Knoflookgarnalen
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Aardappelrösti
 • Doperwtensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoogstraten regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De grote verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Witte Pens Met Rodekool En Puree of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Zodoende kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Hoogstraten. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente