Maaltijdservice Meerle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Meerle? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,75 per gerecht. Aan tafel voor Broccoli kaassaus of Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Meerle hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHoogstraten
ReactieVetbeperkt
Postcode2328
Gemiddelde kosten€5,93
Vaak gekozen maaltijdAjam pangang, bami goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Meerle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Meerle. Neem bijv. interessante partijen als Viangro of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente zijn er uitstekende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij hanteert z’n eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Meerle? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerle. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt u probleemloos nuttige boodschappen zoals halfvolle melk en koffiekoeken. Gewoonlijk gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Meerle vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Meerle? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Op deze pagina ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Hoogstraten. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerle voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs heeft te maken met aspecten als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is verkrijgbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Op Grootmoeders Wijze bestelt u vanaf €4,25.
 • De daghap voor ouderen als Kip-groenteschotel kan je kopen vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Miyeok guk, een stukje fruit en een toetje als Appeltaart als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Hoogstraten voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meerle regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is essentieel. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Meerle. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit