Maaltijdservice Wortel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wortel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wortel? Door middel van maaltijdbutler.be achterhaalt u probleemloos alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,25 per gerecht. Flink uitpakken met Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Wortel geniet u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHoogstraten
ReactieZoutarme gerechten
Postcode2323
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,92
Geliefde maaltijdBoe­ren­kool­stoof met ei

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wortel

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Wortel. Denk aan interessante services als 15Gram en/of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante organisaties en speciale eetpunten. Elke aanbieder onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Wortel? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wortel. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt men snel belangrijke boodschappen als desem bol spelt en handzeep. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Wortel vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wortel? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Denk maar aan Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Hoogstraten. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wortel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is er al voor €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Phở, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Croquembouche om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hoogstraten voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wortel regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje en Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wortel. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit