Maaltijdservice Hampteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hampteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hampteau? Dankzij onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,20 per keer. Smullen van Vegetarische pastaschotel met tomaten of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Hampteau hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHotton
RecensieSmaakvol en gezond
Postcode6990
Gemiddelde menuprijs€6,05
Meest gekozen maaltijdRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Hampteau

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Hampteau. Denk dan aan interessante aanbieders als Prego en/of 0. Maar ook lokaal zijn er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kan u daarom de organisaties snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u speciale voorkeuren zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Hampteau? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hampteau. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zo haalt men snel nuttige boodschappen zoals vegan gehakt en leverworst. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Hampteau vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hampteau? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Hotton. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hampteau voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes bestelt u vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al voor €3,85.
 • Een warme dagschotel als Gebakken witvis wordt al bezorgd vanaf €7,5.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Aardappelsoep, iets te drinken en een toetje als Slagroom na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Hotton voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hampteau aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies er een. Let met name op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services bieden een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische pastaschotel met tomaten en Cordon Bleu met groenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hampteau. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit