Maaltijdservice Marenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Marenne? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,70. Flink uitpakken met Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie of Pannenkoeken met spek? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Marenne ontvangt u voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHotton
BeoordelingSnel en eenvoudig bestellen
Postcode6990
Gemiddelde menuprijs€6,06
Populaire maaltijdChampignonsoep met rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Marenne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Marenne. Denk aan grote bezorgers als Dienstenthuis.be en 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij tal van organisaties en zorginstellingen. Elke organisatie heeft weer zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig naast elkaar zetten. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Marenne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marenne. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers bieden ook een extra boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt u snel nuttige boodschappen zoals ontbijtspek en pindakaas. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Marenne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Marenne? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden allerlei type aanbieders die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. U kunt denken aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Hotton. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marenne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme dagschotel als Boerengehaktschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Ossenstaartsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Poffertjes na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hotton voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marenne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden niet zelden geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische balletjes in saus en Risotto, roomsaus boschampignons, kip. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Marenne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit