Maaltijdservice Sint-Eloois-Winkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Eloois-Winkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Eloois-Winkel? Middels onze vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,85 per maaltijd. Genieten van Stamppot boerenkool met worst en Kipvink in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Sint-Eloois-Winkel krijgt u vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLedegem
ReactieHonderden tevreden klanten
Postcode8880
Prijs per gerecht€5,6
Nummer 1-maaltijdAlaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Eloois-Winkel

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Eloois-Winkel. Denk aan grote bedrijven als Meal-Story of 0. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere organisatie biedt een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de firma’s probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Eloois-Winkel? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Eloois-Winkel. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men probleemloos de boodschappen zoals toiletpapier of halfvolle vanille yoghurt. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Eloois-Winkel vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint-Eloois-Winkel? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die in lijn zijn met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat te denken van Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Onderstaand vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Ledegem. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig zout proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Eloois-Winkel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme daghap voor senioren als Cordon Bleu met groenten bestelt u vanaf €6,5.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Haaienvinnensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Banana split om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ledegem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Spagheti carbonara
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Rundvlees in saus
 • Gestoofde wortel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Eloois-Winkel bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via de website. De seniorenmaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaronischotel bolognese en Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Op die manier kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Eloois-Winkel. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit