Maaltijdservice Rollegem-Kapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rollegem-Kapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rollegem-Kapelle? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,60 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kerriesoep en Stamppot zuurkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Rollegem-Kapelle beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLedegem
BeoordelingVele tevreden klanten
Postcode8880
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,59
Vaak bestelde maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rollegem-Kapelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Rollegem-Kapelle. U kunt denken aan erkende bezorgers als Prego en Wink. Ook in deze plaats zelf bestaan er prima organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” keuken en voorwaarden. Middels www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgers overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rollegem-Kapelle? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rollegem-Kapelle. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier koop u probleemloos verse of handige boodschappen als leverpastei of leverworst. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Rollegem-Kapelle vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Rollegem-Kapelle? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Op deze pagina bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Ledegem. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rollegem-Kapelle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Bloemkoolsoep is er al voor €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel bestelt u vanaf €3,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spaghettischotel bolognese kan je kopen vanaf €5,7.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Budae jjigae, extra groenten en iets lichts zoals Clafoutis na. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ledegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Geglaceerde wortel
 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Runderstoofpotje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rollegem-Kapelle bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Broccoli rollade schotel of Donkey Kicks Chicken. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij en ook veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Rollegem-Kapelle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit