Maaltijdservice Zillebeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zillebeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zillebeke? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u eenvoudig alle organisaties in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,75 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Zillebeke smult u weer van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
Waarom bestellen?Ondersteuning via telefoon
Postcode8902
Gemiddelde menuprijs€5,67
Vaak gekozen maaltijdMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zillebeke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Zillebeke. Neem bijv. veel gekozen organisaties als Ekomenu en/of 15Gram. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende instanties en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de bedrijven overzichtelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zillebeke? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zillebeke. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zodoende bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als zuivelproducten en havermoutpap. Dikwijls kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Zillebeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Zillebeke? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene leveranciers die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Ieper. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zillebeke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème is er al vanaf €6,75.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een gezonde salade en voor de volledigheid een Cranachan achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Gegrilde kippenpoot
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Pasta kip madras

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zillebeke bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Zodoende zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Zillebeke. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit