Maaltijdservice Izegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Izegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Izegem? Middels deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,15 per gerecht. Aan tafel voor Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin of Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Izegem smult u weer van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIzegem
ErvaringBetrouwbare levering
Postcode8870
Gemiddelde prijs€6,26
Geliefde maaltijdVarkenssteak in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Izegem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Izegem. Denk dan aan erkende organisaties als Foodbag of Yumbel. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante aanbieders en wijkrestaurants. Iedere leverancier heeft weer een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Izegem? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Izegem. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u gelijk verse of handige boodschappen als rijstepap of honing. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Izegem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Izegem? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele opties die kloppen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wat te denken van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen? Via onze vergelijker achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Izegem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Izegem voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Aardbeien om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Izegem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Chicken Lunges
 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Aspergesoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Izegem regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Let met name op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met ruwweg 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen en Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten. Zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Izegem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente