Maaltijdservice Kachtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kachtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Kachtem? D.m.v. deze pagina ontdekt u supersnel alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,60 per gerecht. Genieten van Gebakken rijst of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Kachtem geniet u van smaakvolle gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIzegem
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode8870
Gemiddelde menuprijs€5,58
Nummer 1-maaltijdGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kachtem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Kachtem. We hebben het over veel gekozen bezorgers als Marley Spoon en Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene instellingen en slagerijen. Elke leverancier levert zijn eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kachtem? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kachtem. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt men direct belangrijke boodschappen als slagroom en tofu naturel. Niet zelden gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Kachtem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kachtem? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Wat dacht u van Dieet Kippenbout Perziken Puree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Izegem. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kachtem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Savooiekool bestelt u vanaf €5,55.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kaassoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Baba au rhum na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Izegem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gekruide krieltjes
 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kachtem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kachtem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit