Maaltijdservice Balâtre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Balâtre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Balâtre? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,70 per keer. Smullen van Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot en Lasagna bolognese? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Balâtre beschikt u over gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteJemeppe-Sur-Sambre
Waarom bestellen?Naar mijn verwachtingen
Postcode5190
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,64
Nummer 1-maaltijdAspergesoep vg

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Balâtre

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Balâtre. Neem erkende services als Yumbel en HelloFresh. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en zorginstellingen. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Balâtre? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Balâtre. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als gekookte achterham en afbak croissants naturel. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Balâtre vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Balâtre? Of heeft u liever vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei opwarmmaaltijden die matchen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Via onze vergelijker ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Jemeppe-Sur-Sambre. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Balâtre voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree bestelt u vanaf €5.
 • Vriesverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Kip tikka massala, basmatirijst is er al vanaf €5,8.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Champignonsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Vla als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jemeppe-Sur-Sambre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Stamppot boerenkool met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Balâtre aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Check vooral het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. Het eten wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of Varkenssaucijs in jus. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Balâtre. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit