Maaltijdservice Arbre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arbre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Arbre? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u supersnel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,50 per keer. Aanschuiven voor Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Nasi Indisch rundvlees? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Arbre hebt u toegang tot gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteProfondeville
BeoordelingIk bestel voor m’n ouders
Postcode5170
Prijs per gerecht€5,59
Vaak gekozen maaltijdWild Crunches

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Arbre

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Arbre. Denk aan belangrijke bezorgers als Home Cuisine en Aldi. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij verschillende organisaties en slagerijen. Iedere partij levert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Arbre? Dat is niet erg! Erg veel cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arbre. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval bestelt men zonder moeite belangrijke boodschappen als ontbijtkoek of crackers. Niet zelden gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Arbre vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Arbre? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere leveranciers die aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Profondeville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arbre voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al vanaf €5,75.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Bitterkoekjes mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Profondeville voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arbre aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsDieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen en Gepaneerde varkensschnitzel. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Arbre. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit